Viata este scurta, mananca prajitura

Dupa o perioada destul de dificila, am reevaluat ceea ce este important. Este un fel de cliseu, dar singura modalitate prin care poti trece prin momente cand totul si toata lumea pare a fi devastata este sa fii recunoscator pentru ceea ce ai.  Primavara este si ea foarte incurajatoare , fiind o oportunitate care te face sa fii recunoscator pentru cerul albastru si florile frumoase.
Parintii mei – inca sanatosi si puternici din fericire – sarbatoresc totul. Fiecare zi de nastere, aniversare si ziua mamei / tatalui este o ocazie pentru a petrece impreuna cu familia.  Niciodata nu a fost mai important pentru mine sa sarbatorim si sa apreciem timpul cu prietenii si familia.

Asa ca, dupa o perioada mai anevoioasa, voi incerca cu multa indrazneala sa ma bucur de viata, sa ma uit la cer, sa petrec timpul cu cei mai apropiati si cei mai dragi, sa caut aventura si sa ma bucur de placerile mici din viata. Ma voi concentra pe a face lucrurile pe care le iubesc si pe incercarea de a nu face o tragedie din orice intamplare mai putin favorabila.
Acest lucru poate parea simplist si insensibil, dar un lucru este cert: viata este scurta, deci mananca prajitura.

Eu am invatat ca este timpul sa ma bucur de lucrurile marunte, sa uit de reguli stricte si sa imi dau voie sa fac tot ce ma face fericita. Pe tine ce te face fericit?