Somnul si sanatatea, doua aspecte motivationale

Ramai suspicios al idei bruste „minunate”

Avand o sursa de inspiratie, cand sunteti foarte motivati, sunati bine: luati o intorsatura neasteptata si aveti toata energia de care aveti nevoie pentru a crea o idee noua si pentru a incepe sa faceti noi planuri … dar ce este cu sarcina in mana? Este atat de usor sa va distrati si pana cand va intoarceti la lucru, este posibil sa nu existe destule ore sau energie pentru a termina: o motivatie instantaneu-ucigas. In schimb, in ​​timp ce sunteti intr-un canal motivat, cu atentie, noteaza rapid  orice idei minunate care apar la tine. Apoi, intoarceti-va direct la locul de munca pentru a va mentine fluxul.

Mentine-te sanatos

Daca ti-e foame pentru ca ai sarit peste micul dejun, prea plin pentru ca te-ai suprapus sau ai suferit din cauza consumului de noaptea trecuta, iti impiedici sansele sa devii si sa ramai motivat. Mentineti un echilibru sanatos de mancare si exercitii pentru a va alimenta energia.

Dormi suficient

In cazul in care corpul dumneavoastra nu este suficient de odihnit, nu va dura mult inainte ca intamplarea sa se ridice si sa dispara. Stabiliti bune rutine in jurul orelor de pat si diminetii. Ca o bufnita de noapte, am invatat acum sa ma culc mai devreme si sa ma ridic in jurul orei 5:00. Este fara indoiala una dintre cele mai bune schimbari de auto-imbunatatire pe care le-am facut vreodata.