Monden: Experiențe tari cu DJ într-un Lounge Bar din București!

Conceptul de Lounge Bar înseamnă mai mult decât experiențe culinare. În București, tendința este condimentată cu spectacole incendiare date de DJ chiar în incinta localului. Atmosfera se încălzește, însă, și pe măsură ce își fac apariția persoane publice din lumea Standup-ului, artiști sau Chefi recunoscuți. O experiență unică pe care nu trebuie să o ratați dacă mergeți într-un Cocktail Bar select din București!

@DJMANUELRIVA a făcut un super show la Ganesha Lounge Bar!

Cel mai incendiar show dat vreodată într-un Lounge Bar din București a fost, fără doar și poate, cel al DJ-ului Manuel Riva. Artistul a răspuns afirmativ invitației speciale de a încălzi atmosfera la Ganesha Caffe din Calea Victoriei, iar impresiile au fost împărtășite de toți cei prezenți. Și nu este singurul eveniment de acest gen. Cu o locație exclusivistă, pusă la punct în acord cu cele mai noi tendințe și cu un spirit fabulos de a se adapta cerințelor clienților, localul îi surprinde de fiecare dată cu invitați speciali și meniuri gourmet care împrumută gustul oriental.
Mixaj pe ritmuri selecte într-un Cocktail Bar bucureștean

În timp ce serveau preparatele selecte cuprinse în meniul barului, cei prezenți s-au lăsat purtați de ritmurile DJ-ului care nu a dezamăgit nicio secundă. Mai mult, în semn de apreciere pentru modul în care Ganesha Caffe Victoriei și clienții barului au primit prestația artistului, acesta a făcut o notă de mulțumire printr-un tag însoțit de un mesaj extrem de sincer și transparent.

Nu este, însă, singurul eveniment de acest gen organizat și plănuit de Ganesha Caffe din Calea Victoriei. Locația exclusivistă urmează să fie gazda unor invitați surpriză la finalul acestui an, ținând cont de faptul că tot mai multe persoane publice au început să o frecventeze.

Printre artiștii care au avut show-uri la Ganesha Victoriei se numără Dorwin Rowan, al cărui nume îl regăsim și la festivalul Untold. O mișcare îndrăzneață pentru un Lounge Bar, însă o dovadă a aplecării asupra lucrurilor pe care clienții le așteaptă de la un Cocktail Bar din București.

Acest concept este îmbrățișat cu succes și atrage tot mai mulți clienți interesați de experiențe noi. Aceștia socializează, se relaxează și distrează în timp ce consumă dish-urile orientale cuprinse în meniul Ganesha. Un tot unitar posibil printr-o viziune fresh cu care acest lounge bar îndrăznește să ”spargă gheața”. Localul va găzdui noi prestații cu prilejul sărbătorilor de iarnă, mai precis show-uri live pentru corporatiști și cei care vor să se distreze altfel decât tradițional în această perioadă.

În timp ce barurile bucureștene sunt ocupate cu decorațiile de iarnă, Ganesha Lounge Bar Bucuresti pune la punct cele mai incendiare show-uri live date vreodată pe Calea Victorei. O mișcare îndrăzneață și deloc riscantă, ținând cont de faptul că doar originalitatea mai poate salva un local de a se pierde printre multele baruri bucureștene.

Dincolo de atmosfera incendiară, clienții Ganesha se pot delecta cu băuturi calde și reci, infuzate cu arome special importate pentru a garanta gustul original al orientului. Decorurile exclusiviste conferă un adaos de unicitate și amplifică sentimentul de nou, aducând Orientul mai aproape de românii îndrăgostiți de această cultură. Localul dispune de spațiu interior și exterior, acesta din urmă fiind special amenajat pentru a răspunde nevoilor clienților. Bineînțeles, nici aici nu lipsește tematica orientală.

Dacă vă doriți să experimentați un fusion savuros de gusturi orientale și muzică electro, Ganesha vă invită în Calea Victoriei, Nr. 16 – 20, de luni până duminică, începând cu orele 10:00. În vederea solicitării unei rezervări ori a altor informații adiționale, vă invităm să consultați site-ul oficial Ganesha Victoriei. De asemenea, puteți rămâne conectat cu noutățile și surpizele pregătite de acest cocktail bar bucureștean pe Facebook și Instagram.