Mi-am facut dintii fericiti – II

Si asta am facut. In prima zi, inainte de a ma spala pe dinti, m-am curatat intre doar doi dinti cu peria inter-dentara. A durat o secunda sau doua. Treaba facuta. In a doua zi, am curatat acelasi gol, plus inca unul. Din nou, acest lucru s-a terminat in cateva secunde.

Sunt sigur ca puteti ghici ce s-a intamplat in continuare. Am avut cateva extrageri, asa ca dintii cu care raman au exact 24 de goluri intre ei (cred ca maximul pentru un cap complet de dinti ar fi de 30 de goluri.) In fiecare zi am inceput cu golurile pe care le-am curatat anterior si curatate doar un decalaj suplimentar. Pe masura ce am avansat, abilitatile mele s-au dezvoltat, am ajuns sa cunosc toate cele mai bune unghiuri de folosit si treaba a devenit mai rapida. A fost aproape distractiv! Si in 24 de zile, am ajuns sa ma curat intre toti dintii rapid si usor.

Cel mai important, am continuat sa ma curat intre dinti imediat inainte de a-i peria in fiecare zi, fara a esua, in ultimele 9 luni. Ajung automat la peria inter-dentara acum, fara a fi nevoie de ganduri. Sanatatea gingiilor mele s-a imbunatatit dramatic si stomatologul meu este incantat!