Este un joc lung

Dezvoltarea unui blog sau a unei afaceri necesita timp. Majoritatea afacerilor esueaza in primul an, deoarece oamenii au asteptari nerealiste despre cat de repede pot castiga bani. Daca te gandesti sa renunti la un loc de munca permanent pentru a-ti creste veniturile sau pentru a incepe ceva din nou, vei avea nevoie de un tampon financiar semnificativ.

Am avut nevoie de aproximativ 15 luni pentru ca afacerea noastra de recrutare sa ajunga la un punct de atractie, unde aveam o baza de clienti obisnuita si am stiut ca ne-am face obiectivele.

In acel moment am gasit alte modalitati de a castiga bani. Am cumparat si vandut pe eBay, am invatat  la o universitate si, in timpul linistit, am luat cursuri pentru a ma imbogati cu noi abilitati. Exista o multime de resurse gratuite online. Pinterest este un loc bun pentru a incepe. Daca invatati, va folositi timpul in mod productiv.

Invatarea de a face fata respingerii

„Fiecare nu ne aduce mai aproape de un da”, a spus vechiul meu sef de fiecare data cand a trecut o intelegere de recrutare. Suna ca un nonsens, dar am inteles. Cand ceva nu merge, trebuie doar sa va ridicati, sa va scuturati de praf si sa incepeti din nou.

Acest lucru este mai usor de zis decat de facut cu toata lumea din jurul tau care vrea sa te zdrobeasca.

Pe parcursul ultimului an, am avut o indoiala de sine. Am avut un inceput linistit din punct de vedere financiar, cand nimic nu parea sa mearga in calea mea. Nu stiam cand sau de unde a venit urmatorul salariu.