Esecul, drumul sigur castre succes

Nu te-ai dus astazi la sala? Ai renuntat la vagonul de dieta cu o bucata mare de placinta? Te-ai intors si te-ai culcat? Abordarea esecului este un element esential al auto-imbunatatirii.

In calatoria mea de auto-imbunatatire am intalnit multe, multe esecuri. De fapt, acesta este unul din motivele pentru care scriu acest blog: ca sa puteti invata din unele dintre greselile mele! Dar daca imi iei sfatul, te vei intalni in cele din urma cu un „esec” al tau.

Esecul este inevitabil. Dar modul in care faceti acest lucru va va determina progresul: „esecul cu succes” este o arta. Si merita sa se dezvolte …

Sentimentele nu sunt fapte

Incalcarea la ceva, in special ceva semnificativ, poate fi foarte emotionala. Cand ne impartim o promisiune catre noi insine sau facem o alegere gresita, putem simti ca ne-am lasat jos. Indoiala de sine si condamnarea de sine pot lua cu usurinta.

Dar sentimentele sunt pur si simplu raspunsurile pe care le alegem sa le atasam circumstantelor noastre. Nu va place sa va simtiti in legatura cu voi insiva? Apoi alege sa nu. Acest lucru poate suna mai usor decat sa faci, dar cu cat parasiti mai devreme propria petrecere, cu atat veti trece mai repede de la esecul dvs. si veti reveni pe drumul cel bun.