Dor de septembrie.. ganduri din jurnal

Septembrie, tu esti favoritul meu

Septembrie este luna mea preferata. Intrucat, in cea mai mare parte a anului, calendarul meu social este la fel de neclintit ca un dulap Marie Kondo, imi fac jocul in septembrie – luna mea de nastere – si imi fac planuri. Luna septembrie mereu aduce cu ea trei iesiri la teatru, vizite la noi restaurante, un weekend de somn  si o excursie la Manchester cu prietenii pentru a sarbatori 25 de ani de cand am absolvit. 25 de ani!!

Vine schimbarea

Toamna este un timp de schimbare si reinnoire. Copacii din padurile noastre locale prezinta o noua selectie de culori in fiecare zi. Hainele de vara se impacheteaza facand loc pentru saritori confortabili in culori rustice. Copiii incep un nou an scolar.

In aceasta luna vedem un varf in activitatea noastra de recrutare, cand candidatii incep sa-si caute urmatorul loc de munca. De multe ori m-am intrebat de ce septembrie este o luna atat de populara pentru vanatoarea de locuri de munca. Teoria mea este ca este legat de anul scolar incepand din septembrie (oricum in Europa). In calitate de copii, suntem programati sa vedem toamna ca un nou inceput. Cred ca dorinta de a merge mai departe este greu de scuturat.