De ce lucrezi de acasa te doboara

Fara chat intre pauze

Pot petrece cu usurinta o zi intreaga de lucru stand la computer, lasand mesaje vocale pentru oameni si fara sa interactionez cu o singura fiinta umana. De cele mai multe ori, asta se potriveste personalitatii mele introvertite – am cainele pentru companie pana la urma. Dar daca imi petrec ziua intr-o liniste solitara, va trebui sa ma descarc verbal la o persoana iubita la sfarsitul zilei, pentru a folosi alocarea mea zilnica de cuvinte.

Este dificil sa creezi noi relatii

Biroul este locul in care am construit relatii puternice de munca, m-am intalnit cu viitorul meu sot si am facut relatii de viata intregi. Este nevoie de eforturi pentru a stabili altele noi atunci cand va aflati in coconul de acasa. Este esential sa detineti o retea puternica de alti angajati independenti sau angajati.

Manager in casa ta

Ha! Cum ar trebui sa ma descurc cu toate responsabilitatile de a conduce o casa? Pentru ca sunt intotdeauna aici, trebuie sa administrez orice proiecte casnice, sa fac cumparaturi alimentare, spalatorie, sa ii aduc pe copii la diverse activitati, etc.