Cum sa porti animal print

Tendinta pentru animal print refuza doar sa plece. Iata cateva reguli de aur despre purtarea hainelor cu imprimeu de animal atunci cand ajungeti la o „anumita varsta”:

1.Un singur model la o tinuta

Daca doriti sa evitati sa aratati ca un colaj de safari, atunci trebuie sa purtati cate un model de animal print int-o tinuta.

Mi se pare deosebit de ofensator atunci cand oamenii incearca sa se impotriveasca purtand modele conflictuale de animal print. Acest lucru este acceptabil doar daca purtati costumul respectiv la culcare. Sau daca te duci la o petrecere de costume imbracata ca un ghepard.

2.Mai multe sunt mai multe

Daca insistati sa va acoperiti fiarele, ma refer la sanii, cu aceasta tendinta, apoi sa o pastram clasic. Daca nu participati la o auditie pentru o parte din urmatorul film Tarzan, alegeti o culoare slaba si un stil liber, care nu va elibereaza complet sanii.

3.Mai mult este mai mult

Intr-o lume ideala, amprentele de animale vor fi gasite numai in departamentul de accesorii. Ganditi-va la genti, incaltaminte, esarfe, curele si manusi. S-ar putea sa va permiteti o mica miscare sau o jacheta, dar asta e tot ce va este permis.