Cum sa fii un ninja productiv de acasa – I

Iata sfaturile mele pentru a face munca de acasa o experienta mai productiva.

Creati un spatiu dedicat pentru munca
Am un birou de casa minunat, care are vedere la gradina noastra. Dar prefer sa lucrez in bucatarie, care este un spatiu mult mai usor si imi ofera acces rapid la ibric. Ambele zone sunt spatii organizate cu putina aglomeratie. Fiecare are un semnal puternic WiFi, un difuzor pentru muzica si un birou si scaun confortabil care sa-mi sprijine spatele. Tehnologia decenta si fiabila este esentiala pentru o zi productiva.

Intoarceti-va pentru munca
Prin care ma refer la imbracat; pune machiaj – sau ai un barbierit – sau ambele; fii gata sa incepi lucrul la aceeasi ora in fiecare zi. Trageti-va cu reticenta pe birou in pijamale nu va seta atmosfera potrivita pentru productivitate. Singurul nod sartorial la munca la domiciliu pe care o voi permite este confortul papuciilor.

Opreste notificarile
Activati modul „nu deranjati” pe telefonul dvs. sau opriti toate aceste opriri si ferestre pop-up. Nu luati apeluri personale. Concentrati-va pe o sarcina la un moment dat. Alocati ore specifice pentru a verifica retelele de socializare daca aceste canale sunt importante pentru dvs. Ma bucur in timpul pranzului si, de asemenea, pe toaleta – Imi pare rau, dar este un timp bun. Va rugam sa va spalati pe maini.