Cum sa alegeti o sala de fitness la care veti merge efectiv

Esti gata sa te abonezi la o sala de gimnastica. Dar de unde incepi? Exista atat de multe optiuni, incat alegerea devine din ce in ce mai complicata. In situatia aceasta am fost si eu, dar, cu putin efort, am reusit sa aleg o sala de fitness la care chiar sa merg. Acestea sunt toate lucrurile pe care le-am luat in considerare cand am ales-o.

Locatie
Acesta este cel mai evident si mai important aspect atunci cand va alaturati la o sala de fitness. Se pare ca, daca trebuie sa calatoriti mai mult de patru mile pana la o sala de gimnastica, este de cinci ori mai putin probabil sa mergeti la ea, decat daca locuiti sau lucrati in apropiere. Luati in considerare, de asemenea, daca trebuie sa conduceti pana acolo, exista o parcare suficienta (si gratuita)?

Echipament
Centrul dispune de toate aparatele pe care doriti sa le utilizati? Echipamentul functioneaza? Este curat? Exista o piscina? Puteti chiar sa cereti un tur al salii de gimnastica pentru a afla toate detaliile. Cereti sa vedeti toaletele, dusurile si vestiarele. Dusurile au gel de dus sau sampon gratuit? Furnizeaza prosoape? Exista uscatoare de par?
Trebuie sa platiti pentru orice nu este inclus in pachetul dvs. de membru?

Vibe si clienti
Acesta a fost un factor decisiv pentru mine. Am vizitat o sala de gimnastica care se simtea ca o lingura de umezeala (de parca membrii mmergeau acolo sa manance si sa socializeze, dar decorul era ca un pub), iar altul in care toata lumea arata foarte bine si parea foarte motivata.  Nu ma inscriu intr-o sala de gimnastica pentru a-mi face noi prieteni, dar am vrut sa stiu ca voi fi printre grupurile mele de varsta. Observati cine utilizeaza facilitatile.

Cat de aglomerata este?
Daca vi se ofera o incercare gratuita, incercati sa vizitati in zile diferite si in momente diferite. S-ar putea sa mergi doar de doua ori pe saptamana, dar daca e prea aglomerat sa poti lucra la anumite aparate, care este rostul sa alegi un asemenea loc? Intrebati personalul de la sala de gimnastica despre perioadele cele mai aglomerate.