Cu 10 % mai mult

Cum v-ar placea sa fiti: cu 10% mai inalti, mai rapizi sau mai fericiti? Iata cum sa fim toate trei intr-o clipa …

Atitudinea este totul

Pana acum  probabil o atitudine destul de dubioasa in legatura cu acest articol: la urma urmei, nimeni nu poate sa fie instantaneu mai inalt, nu? Ei bine, nu. Si da! Vezi tu, e vorba de atitudine. Tehnica pe care doresc sa o impartasesc astazi este cea pe care o folosesc ori de cate ori ma duc la plimbare. Indiferent daca il iau pe caine in timpul Ritualului meu de dimineata, iesind sa vizitez pe cineva, sa conduc o comisie sau sa plec afara pentru o plimbare rapida pentru a ma reimprospata, folosesc aceasta metoda pentru a-mi imbunatati atitudinea dramatic. In cateva secunde ma simt mai inalt, mai puternic, mai bine, mai rapid si cel mai important, mai fericit!

Simplu dar eficient.

Acest lucru este atat de simplu incat este posibil sa fiti tentat sa il respingeti: nu. Incercati-l pentru cateva saptamani si observati diferenta. De fiecare data cand mersi, amintiti-va acest articol si faceti alegerea intentionata de a merge cu 10% mai inalt, cu 10% mai rapid si cu 10% mai fericit:

10% mai inalt: imaginati-va ca exista un fir atasat in partea de sus a capului. Pe masura ce va plimbati, trageti barbia si simtiti ca firul ridica varful capului vertical in sus, indreptandu-va pana cand sunteti (sau va simtiti) cu 10% mai inalt.

10% mai repede: in acelasi timp, alegeti constient sa adaugati 10% la ritmul de mers pe jos, fie prin mersul putin mai rapid, fie prin marirea pasilor.

10% mai fericit: pe masura ce va plimbati mai inalt si mai repede, va concentrati pe colturile gurii … cat de mult zambesc? Oricare ar fi raspunsul, adaugati 10% mai mult la zambet! Daca gasiti acest lucru greu, ganditi-va la ceva placut sau amuzant si folositi-l pentru a adauga acel extra 10%. Amintiti-va sa utilizati zambetul crescut si scurt-contactul cu ochii pentru a se angaja si cu trecatorii.