Cinci motive bune pentru a face un test de personalitate

Autoreflectare

Chiar daca faceti testele, luati in considerare si raspundeti la intrebari despre voi insiva, va incurajeaza sa va ganditi la actiunile si motivatiile voastre.  Acesta poate fi un proces luminos.

Motivatie

Cand obtineti rezultatele, acestea vin de obicei cu o descriere cuprinzatoare a tipului dvs. de personalitate. Veti gasi, probabil, identificarea in mod clar cu cateva trasaturi pozitive. Citirea cu privire la punctele tale forte poate fi foarte motivationala.

Apartenenta

Nimeni (nici macar INTJ) nu vrea sa se simta complet diferit si deconectat de ceilalti. Aflarea personalitatii va ajuta sa vedeti ca exista o multime de alte persoane care vad viata intr-un mod similar cu dvs. Nu esti singur…

Constiinta de sine

Descrierea dvs. va va ajuta sa intelegeti mai multe credinte, standarde, unitati si motivatii. Cunoasterea este putere; auto-cunoasterea nu este o exceptie.

Autoperfectionare

Atunci cand va concentrati eforturile de auto-imbunatatire, o lista cu punctele forte si slabiciunile voastre potentiale poate fi un loc minunat pentru a incepe o schimbare in bine.