3 moduri pentru a ramane motivat

Gestionarea buna a esecurilor

Uneori, ziua dvs. nu va merge asa cum ati planificat si veti face greseli sau veti esua in eforturile voastre. Asigurati-va ca ambalati  „nu reuses” ca „lectiw” si continuati. Atunci cand problemele incearca sa va slabeasca motivatia, radeti in fata si continuati calatoria spre urmatorul dvs. succes!

Orientarea catre un News Fast

Cunoasteti ultimele stiri de mai multe ori pe zi prin internet, ziar, televiziune sau radio? V-ati gandit vreodata ce influenta negativa au  acestea  asupra mentalitatii dvs.? De ce sa va aliemntati cu ceva care de multe ori are un mesaj care exprima emotii negativ? Acum m-am oprit pentru a verifica stirile doar o data pe zi. Acum vad stirile de ultima ora doar o dat pe zi, iar fluxul constant de povesti deprimante (dar in mare masura irelevante) nu ma mai influenteaza in mod negativ.

O Dieta TV

In Auto-Imbunatatire, orice activitate care consuma mult timp fara a oferi vreun beneficiu de durata ar trebui vazuta cu suspiciune. Vizionarea TV se incadreaza ferm in aceasta categorie pentru majoritatea dintre noi, mai ales daca suntem in cautarea unor influente de-motivative. „Porniti-l si iesiti” nu este o reteta excelenta pentru motivatie. Luati in considerare difuzarea unui emisiuni si restrictionarea vizualizarii.