3 moduri de a ramane motivat

Evitati „fraierii”

Jim Rohn a spus: „Sunteti media celor cinci persoane cu care va petreceti cel mai mult timp”. Nu sunt sigur ca sunt total de acord, dar suntem cu siguranta afectati de oamenii din jurul nostru si nu ar trebui sa ignoram eventualele daune cauzate de energia negativa a altora. Ramaneti pe drum descoperind familia care va sprijina, prieteni care va incurajeaza pe voi si colegii care vor lucra in mod constructiv cu voi.

Lucrati in jurul unor momente de energie

Nimeni nu este „plin de energie” pe tot parcursul timpului; energia noastra vine si se desfasoara pe tot parcursul zilei, adesea in functie de cicluri destul de previzibile. Fiti constienti de orice tipar de zi cu zi aveti tendinta de a experimenta, astfel incat sa nu confundatia de energie scazuta cu motivatia scazuta. Planificati-va sarcinile astfel incat sa va pozitionati la cel mai inalt nivel pentru cea mai importanta lucrare.

Indepartati locurile / activitatile nefolositoare

Discutiile create in pauza de pranz sau la o cafenea cu prietenii va descurajeaza sau sunteti tarat in ​​barfe si gandire negativa? Daca exista anumite locuri sau activitati care slabesc motivatia, schimbati-va rutina.